Reis- en weekendtassen

De duffels uit onze collectie zijn zowel stevig als stijlvol en geschikt voor elke gelegenheid. Kies uit een groot aantal fitnesstassen, werktassen & nog veel meer.

Reis in stijl met onze reis- en weekendtassen

Onze meesterlijk vervaardigde reis-, weekend- en andere tassen voor één overnachting zijn op-en-top trendy en functioneel – want mobiele mensen verdienen het beste van beide werelden. Mensen die vaak reizen, pendelaars, fitnessfanaten en alle anderen die onderweg zijn, vinden in onze collectie vast iets dat hen aanspreekt. Neem een kijkje in onze uitgelezen selectie reis- en handtassen met designs die allemaal bij uw levensstijl passen.

De reis- en weekendtassen van TUMI zijn ideaal om uw dagelijkse spullen, zoals uw telefoon, sleutels en toilettassen, reis na reis mee te nemen. Dankzij de robuuste materialen, zoals ons ballistische nylon, kan uw reistas alles aan – waar u ook heen gaat. U zult ook merken dat al onze producten opvallen door hun doordachte design. De gevoerde mediavakken, uitbreidbare schoenvakken, handige sleutelhangers en stootvaste zijpanelen zijn maar enkele voorbeelden. Ontdek vandaag nog uw favoriete reis- of weekendtas van TUMI of geef er een cadeau.

De beste tas voor een overnachting kiezen
Of u nu op zoek bent naar een grote reistas of een slanke weekendtas, TUMI heeft precies het product dat uw reis zoveel vlotter laat verlopen. De ideale reistas voor het weekend past perfect bij uw unieke levensstijl. Kies dus een exemplaar dat aan uw noden voldoet en die zelfs overtreft, in een vorm die perfect aansluit bij uw look. Wandel in stijl door de luchthaven met uw reistas op wielen of trek eropuit met een ruime handtas waar al uw belangrijke spullen in passen.

Uiteraard zijn uw tassen van TUMI ook geknipt voor andere dingen behalve reizen. Zo is een weekendtas voor heren ideaal om naar de fitness of zelfs naar kantoor te gaan. Trekt u er een dagje op uit? Kies dan een stijlvolle reistas voor uw onmisbare spullen, zoals uw portemonnee en telefoon. Dit type tas is ook een uitstekende keuze om uw toestellen op te bergen terwijl u pendelt. Ontdek vandaag nog uw nieuwe favoriet bij de reistassen van TUMI.