Brillen

Style, meet functionality. TUMI’s fashionable frames are designed to amplify your personal style while shielding your eyes from the sun’s rays. Shop our curated selection of men’s and women’s sunglasses today.
NIEUW
NIEUW

Shop stijlvolle zonnebrillen

Het zijn net de kleine details die het verschil maken in het leven. Dat geldt voor de bagage die u meeneemt op reis, de tassen die u elke dag draagt en de zonnebril waar u naar grijpt als u de deur uitgaat.

Stijl en functionaliteit gaan hand in hand. De brillen met trendy monturen van TUMI accentueren uw persoonlijke stijl én beschermen uw ogen tegen de felle zon. Ze zijn ideaal om dagelijks te dragen en een nuttig cadeau voor uzelf of een dierbare. Shop vandaag nog onze doordachte selectie zonnebrillen voor dames en heren.

De beste zonnebrillen voor dames en heren kiezen

Als u het ons vraagt, zijn brillen net zo persoonlijk als een slanke crossbody damesportemonnee of een favoriete herenriem. Een montuur vinden dat naadloos aansluit bij uw stijl kan moeilijk zijn. Maar wij maken het u eenvoudig om de beste heren- en dameszonnebrillen te kiezen. Onze brillen zijn vervaardigd uit duurzame, lichtgewicht materialen zoals koolstofvezel, aluminium en acetaat. Met doordachte details, zoals flexibele scharnieren en verstelbare neuskussentjes, passen onze brillen altijd perfect – alsof ze speciaal voor u zijn gemaakt.

Of u nu voor uzelf winkelt of voor een speciaal iemand, in onze selectie zonnebrillen van topkwaliteit is er voor ieder wat wils. Kies uit een waaier aan tijdloze stijlen en kleuren, met moderne accenten en aangepaste glazen (effen of met kleurverloop). Met een klassieke pilotenbril of een groot vlindermontuur trekt u alle blikken naar u toe zonder dat u ook maar één woord hoeft te zeggen. De trendy, aparte ronde vormen en metaalaccenten geven u onderweg een meer avant-gardistische look.

De zomer is natuurlijk hét seizoen voor zonnebrillen, maar met onze monturen bent u het hele jaar door een stijlvolle verschijning en beschermt u uw ogen tegen uv-stralen van het type A en B. En als u eenmaal het verschil van TUMI ervaart, wilt u nooit meer zonder de uwe de deur uit. Shop onze collectie dames- en herenzonnebrillen en vind dat ene perfecte exemplaar.