Handbagage

Reis licht met onze handbagagecollectie. Onze handbagage-artikelen passen perfect in de bagageruimte boven uw hoofd of onder de stoel voor u en voldoen aan alle TSA-richtlijnen. Kijk in de handbagagegids van luchtvaartmaatschappijen voor de eisen die vervoerders aan het formaat stellen.

Handbagage voor een zorgeloze trip

Een handkoffer is veel meer dan op het eerste gezicht lijkt. Het is een van de meest onmisbare en veelzijdige stukken in uw bagagecollectie. Uw kleine koffer krijgt het hard te verduren: onder de stoel voor u, in het bagagevak boven u en soms zelfs richting het bagageruim aan de gate. Hij moet tijdens de reis alles weerstaan.

De duurzame handbagage van TUMI kan elke reis aan en helpt u licht te reizen. Robuuste materialen zoals ballistisch nylon en polycarbonaat zorgen ervoor dat uw TUMI-handbagage u over elke afstand vergezelt. En de doordachte details, zoals aansnoerriemen, telescopische handgrepen en de antimicrobiële voering, maken uw reis comfortabel. Dankzij de stille, soepele wielen laveert u moeiteloos door drukke luchthavens en door overvolle straten in de stad. Hou uw inpakkubussen klaar, want voor u het weet bent u weer onderweg met uw koffertje in de hand.

Ontdek de beste handbagage voor uw levensstijl
Raadpleeg altijd het handbagagebeleid van de luchtvaartmaatschappij. Gelukkig zijn de koffertjes van TUMI ontworpen met het oog op maximale ruimte en voldoen ze aan de richtlijnen van de American Transport Security Administration (TSA). Of u nu een internationale of binnenlandse vlucht neemt, uw handbagage past perfect in het vak boven uw hoofd of onder de stoel voor u.

Onze duurzame handkoffers zijn beschikbaar in tal van innovatieve stijlen en kleuren. Neem een tijdloos zwart, compact koffertje mee voor een verblijf van één nacht. Of haal een moderne harde koffer in een opvallende kleur boven voor uw vakantie in het buitenland. Welke u ook kiest, uw handkoffer van TUMI kunt u met een gerust gemoed pakken.

Een lange reis in het vooruitzicht? Dan is handbagage misschien niet voldoende. Shop onze duurzame, lichte ruimbagage om zeker alles mee te hebben op uw volgende verre reis.

Voeg een persoonlijke noot toe aan uw koffer en maak hem helemaal de uwe. En geef uw ensemble een extra elegante uitstraling dankzij ons bijpassende paspoortetui met monogram. Bekijk vandaag nog onze collectie en ontdek de moderne, ultrasterke handbagage van TUMI.