Shop alle accessoires

Wij bieden hoogwaardige reisaccessoires, mobiele accessoires, portemonnees, geldclips & meer.
bestseller
bestseller
bestseller
bestseller
bestseller

Shop accessoires van TUMI voor elke reis

Van unieke droomvakanties tot alledaagse boodschappen, de reisaccessoires van TUMI zijn ideaal voor korte trips en verre reizen. Onze slanke, elegante producten zijn vervaardigd uit duurzame materialen die de tand des tijds en de stress van het reizen doorstaan. Bekijk onze selectie reisaccessoires voor dames en heren en vind portemonnees, toilettassen, laptophoezen en meer voor elk avontuur.

De beste reisaccessoires voor uw noden
Ontdek een brede waaier aan reisaccessoires en -benodigdheden die elke reis zoveel vlotter laten verlopen. Of u nu op zoek bent naar een telefoon- of toetsenbordhoes die uw toestellen beschermt, een reisset voor uw toiletartikelen of een kleiner stuk dat bij een groter cadeau past, bij TUMI vindt u ze gegarandeerd.

Maakt u een inpaklijstje voor u op reis gaat? Met onze inpakkubussen blijft alles georganiseerd. Deze tasjes besparen ruimte en horen tot de beste reisaccessoires die u aan uw collectie kunt toevoegen. Maak er gebruik van om efficiënter in te pakken en kleding en andere spullen bij elkaar te houden op uw reis. U zult ook dol zijn op onze handig ingedeelde reissets en cosmeticatassen. Steek uw onmisbare toiletartikelen en andere kleine benodigdheden erin. En zet ze op een plankje in de badkamer of hang ze op, zodat u er overal gemakkelijk aan kunt – waar u ook heen reist.

Kies voor een portefeuille of crossbodyportemonnee van TUMI en betaal elke dag in stijl. Deze smaakvolle, slanke modellen bieden voldoende ruimte voor betaalkaarten, geld en bonnetjes. En als het tijd is voor een tripje, reis dan licht en hou uw belangrijkste documenten bij de hand met een kaartetui of een veilig paspoortetui.

De reisaccessoires van TUMI passen ook perfect bij grotere geschenken. Maak een nieuwe koffer helemaal compleet met onze reistasaccessoires, zoals een gedurfde kit van TUMI Accents of een modulair item van TUMI+. Die kleine details maken uw cadeau zoveel persoonlijker. Of kies een stijlvol reisaccessoire voor dames of heren, zoals een riem of een zonnebril die past bij elke outfit in hun koffer.