Portemonnees & kaart etuis

Kies uit ons breed gamma reisportemonnees, geldclips en pasjeshouders uit koolstofvezel, leder en andere hoogwaardige materialen.

De perfecte portemonnees en kaartenhouders voor elke dag

Hou uw rijbewijs, kredietkaart, geld en andere benodigdheden bij de hand met een portemonnee of kaartetui van TUMI. Onze slanke, smaakvolle items zijn duurzaam ontworpen en gemaakt van eersteklas materialen, zoals leer en koolstofvezel. Van innovatieve kaartetuis tot klassieke geldclips, de producten van TUMI zijn ideaal voor een mobiele levensstijl. Shop onze portefeuilles, portemonnees met polsbandje, kaartetuis en meer, en vind een nieuwe must-have voor uzelf of een dierbare.

Types portemonnees en kaartenhouders

In deze collectie vindt u een doordachte keuze aan duurzame kaartetuis en portemonnees, zoals kaartetuis aan een koord, avondtasjes, reisportemonnees en portefeuilles die intensief dagelijks gebruik moeiteloos aankunnen. Of u nu op zoek bent naar een oversized continentale portefeuille, of een nieuwe portemonnee met polsbandje of voor elke dag shopt die past bij uw vertrouwde crossbodytas, u verdient een topper die u overal mee naartoe kunt nemen.

Weet u niet goed waar u moet beginnen te zoeken? De juiste portemonnee past bij uw levensstijl, uitstraling en unieke behoeften. Een paspoortetui is het kaarthoesje bij uitstek voor wereldreizigers, want zo kunnen ze gemakkelijk aan hun belangrijkste documenten en kaarten. Stop ze samen met uw inpakkubussen in uw handbagage en u bent klaar voor die internationale vlucht.

Of ga voor een slanke geldclip en bundel uw losse biljetten handig samen. Deze schijnbaar bescheiden producten zijn ook een elegant geschenk. Combineer ze met een van onze herenriemen voor een tijdloos cadeau waar hij elke dag weer plezier aan beleeft.