TUMI McLaren Brox Slim Heuptas

€ 390,00 € 312,00
De technische wetenschap achter McLaren en de productinnovaties van TUMI komen samen, voor een moeiteloze combinatie van lifestyle, mode en technologie. Deze compacte tas heeft aerodynamische designs uit de auto-industrie, details van koolstofvezel en Papaya-highlights voor een echte McLaren-touch. Draag deze veelzijdige tas rond uw heup of over uw schouder. Het is een moderne, lichtgewicht oplossing om uw dagelijkse kostbare spullen veilig bij de hand te houden.

Kleur Black

€ 390,00 € 312,00

Inbegrepen bij uw aankoop

TUMI | McLaren
TUMI | McLaren

Het technische vernuft van McLaren en de innovatiekracht van TUMI vloeien samen in een organische harmonie van lifestyle, mode en technologie. Het resultaat? Een collectie met de veerkracht van een raceauto. Deze lijn ademt hun gedeelde passie voor onnavolgbare kwaliteit, technische innovatie en uitmuntend design uit. Elk stuk volgt de aerodynamische lijnen van de superbolides van McLaren en roept het DNA van het F1-team op met de kenmerkende papaja-accenten.

Shop de collectie
Shop de collectie
Ontdek de topprestaties van HTLS®
Ontdek de topprestaties van HTLS®

HTLS® is een speciale stof voor bagage. Het materiaal is niet alleen uitermate stevig en duurzaam, maar krimpt bovendien amper. Zo behoudt het zijn vorm bij alle temperaturen en in alle weersomstandigheden.