19 Degree Aluminum

Maak een statement met onze superduurzame en moderne aluminium bagagecollectie met soepele en prachtig vormgegeven hoeken. Net als andere metaalsoorten zullen de artikelen in de loop der tijd krassen, deukjes en andere gebruikssporen krijgen die het verhaal van al uw reizen vertellen.

Ontdek
Voyageur

Wees op alles voorbereid met een damescollectie vol lichte, veelzijdige en goed doordachte ontwerpen. Tussen onze bestsellers vindt u alles van handbagagekoffers en reiskits tot rugzakken.

Ontdek
Latitude

Maak kennis met Latitude, onze meest duurzame en lichte harde koffer tot nu toe. Deze stoere, maar luxe stijlen zijn gemaakt van een innovatief materiaal dat flexibel en buigzaam is. Hierdoor zijn ze goed bestand tegen stoten en ongunstige weersomstandigheden.

Ontdek
Ashton

Ga voor een stoere look met onze collectie moderne urban rugzakken, duffels, handbagagekoffers en meer. Deze strakke designs hebben handige vakken voor apparatuur en sportieve details, waarmee ze perfect zijn voor ieder avontuur in de stad.

Ontdek
Merge

Start uw nieuwe avontuur met onze bagagecollectie die een mooi design combineert met functionaliteit en die bekend staat om de ontspannen stijl. Ieder model is lichtgewicht, duurzaam en beschikbaar in een aantal kleuren.

Ontdek