DE TUMI | MCLAREN COLLECTIE

Performance
with Purpose

DE CAPSULE COMBINEERT GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE,

INNOVATIE EN UITMUNTEND DESIGN UIT TWEE WERELDEN,

MET KOFFERS, TASSEN EN ACCESSOIRES MET DE VEERKRACHT VAN EEN SPORTWAGEN ALS RESULTAAT.

DE TUMI | MCLAREN COLLECTIE

De TUMI | McLaren 60e Verjaardags Collectie

TUMI viert de 60ste verjaardag van McLaren met een limited-edition collectie, exclusief afgewerkt met het kenmerkende Papaya, een knipoog naar het erfgoed van onze beroemde partner.

Shop nu

Lando Norris met TUMI | McLaren

Reis licht met onze collectie handbagage die perfect past in het overhead-compartement van uw vlucht of onder de stoel en voldoet aan alle TSA-richtlijnen*. Deze producten bieden allen onze uitstekende gebruikerservaring met TUMI's uitgvoerige productdekking, uitgebreide functionaliteiten en onze inzet voor uw tevredenheid.

Shop nu

Lando Norris met TUMI | McLaren Carbon Fiber CFX

De TUMI / McLaren Carbineered met uitzonderlijke kwaliteiten, die zich onderscheiden als pon Fiber CFX gremium materiaal en high-performance stof, die nodig is bij het racen naar uw volgende reis. Onze exclusieve koolstofvezel CX6 is lightwright maar biedt toch een hoge sterkte en opmerkelijke prestatie eigenschappen tijdens uw reizen.

Shop nu

TUMI | MCLAREN COLLECTIE

KENMERKEN EN INNOVATIES

Je zou ons detailgeobsedeerd kunnen noemen en deze details maken deel uit van wat het TUMI Verschil definieert.

Shop nu

Pure Synergy

De capsule viert twee gelijkgestemde merken die dezelfde waarden delen: ongeëvenaarde kwaliteit, technische innovatie en uitmuntend design.

Beter. Sneller. Verder.

Ons gebruik van hoogwaardige materialen zoals CX6® Carbon Fiber en Tegris® zorgt voor innovatie en duurzaamheid.

Handtekening Details

McLaren's kenmerkende Papaya Orange kleur, geïntroduceerd in 1968, wordt overal gebruikt als een knipoog naar het erfgoed van het merk.

Racewagen veerkracht

De stijve voorpanelen zijn afgeleid van het merk-DNA van McLaren en zijn gemodelleerd naar hun aerodynamische supercars.