The Project

Sinds 2016 ondersteunen Tumi en Waves for Water samen meer dan tien humanitaire projecten. Begin 2019 heeft Tumi een groep van zorgvuldig gekozen influencers uitgenodigd, die het net als het merk sociaal betrokken zijn, om 100 waterfilters te implementeren in Langrug, een Zuid-Afrikaans dorp waar een derde van de inwoners geen toegang heeft tot schoon water.

In september heeft TUMI de missie voortgezet in Nepal, waar de influencers een vierdaagse tocht hebben gemaakt om waterfilters te brengen naar lokale gemeenschappen hoog in de bergen die getroffen worden. Om dit project verder te ondersteunen, doet TUMI ook mee aan 1% for Planet om W4W te helpen.

Ontdek het TUMI Travel Guide/Nepal Edition

Global Tumi x w4w report

533.225
mensen bereikt over
de hele wereld

12
putten gebouwd
of hersteld

28
systemen voor regenwateropvang
gebouwd

16.506
filtersystemen

Next step
Waves for water

TUMI sluit zich aan bij 1% For the Planet en belooft om 1% van de jaarlijkse verkoop van de 19 Degree-collectie te doneren ter ondersteuning van Waves For Water.

Draag uw steentje bij op reis: kies voor duurzame producten die met aandacht voor het milieu zijn gemaakt en die bijdragen aan een beter leven!

Sinds 2016 werken TUMI en Waves For Water nauw samen om mensen toegang te geven tot schoon drinkwater.

Het doel is simpel: toegang tot schoon water regelen met behulp van waterfiltersystemen, boorputten en systemen voor het opvangen van regenwater.

Waves for water
Recycled capsule
Recycled capsule

TUMI blijft zich inzetten om de grenzen van de industrie te verleggen en de klanten kwaliteit, innovatie en duurzaamheid te bieden. Met de 19 Degree -collectie heeft het merk de balans gevonden tussen gerecyclede en nieuwe materialen. Er is een tas op de markt gebracht die voor 70% is gemaakt van gerecyclede materialen: een duurzaam product dat de klant mee kan nemen op iedere reis.

Ontdek
Social wall