De meeste bestellingen van voorradige producten worden verzonden zodra uw online aankoop is afgerond. Producten worden verzonden zodra ze in de voorraad gevonden zijn, uw betaling is goedgekeurd en het ontvangstadres is gecontroleerd.

 Niet in voorraad.

Rivas Rugzak Voyageur

€ 395,00 € 276,50 U bespaart: € 118,50

Productbeschrijving

Stijl: 117445-1547

Deze stijlvolle tas is goed gestructureerd, met een groot aantal organisatorische vakken, waaronder een verstevigd vak voor je laptop. Er is zelfs een handige zijrits voor toegang tot het hoofdcompartiment zonder de bovenkant te moeten openen. De geselecteerde stijlen zijn uitgerust met een kleurrijke TUMI Personalization Kit (Bagagelabel, monogram patch en speedclip), apart verkrijgbaar voor een meerprijs. Doelgericht, praktisch ontwerp dat geen afbreuk doet aan stijl: onze Voyageur-collectie biedt u veelzijdige en lichtgewicht nylon rugzakken, tassen en accessoires voor vrouwen.

Kenmerken en specificaties

Afmetingen 38 x 15 x 30 cm
Gewicht 0.84 kg
Volume 17.1 L
Materiaal 100% Nylon
Kenmerken binnenkant
  • Verstevigd laptopcompartiment (13"") met kliksluiting onder lederen lipje
    • Mediavak
    • Ritsvak met TUMI Tracer©
    • Penvak
    • Sleutelriempje
Kenmerken buitenkant

" Metalen snelle clip Lederen trekkoord onder klep 2 vakken met U-vormige ritsen voorzijde Snel toegankelijk ritsvak opzij Zijrits naar hoofdvak Lederen handgreep bovenaan Add-a-Bag hoes Verstevigde en verstelbare rugzakriemen * Afneembare sleutelhanger met mogelijkheid voor monogram"

Hoe wij meten

Kunnen we u helpen?

Email ons Send

Bel ons +32 25886818