De meeste bestellingen van voorradige producten worden verzonden zodra uw online aankoop is afgerond. Producten worden verzonden zodra ze in de voorraad gevonden zijn, uw betaling is goedgekeurd en het ontvangstadres is gecontroleerd.

 Niet in voorraad.

TUMIPAX Preston Inpakbaar reisdonsjack TUMIPAX Outerwear

€ 225,00
Formaat

Productbeschrijving

Stijl: 136290-1596

Ons TUMIPAX Preston jack biedt lichtgewicht warmte en is waterbestendig. U kunt het jack oprollen in een verborgen vak bij de kraag om het om te bouwen tot een nekkussen voor op reis. U kunt zelfs een privacycapuchon tevoorschijn toveren als u het accessoire als kussen gebruikt, ideaal voor op reis. Verkrijgbaar in de damesmaten S - XL. Geïmporteerd.

Het dons dat we gebruiken voor onze TUMIPAX Outerwear-collectie is nu nog dichter, met krachtig gerecycled dons (RENU:700+) voornamelijk afkomstig uit afgedankt beddengoed. De buitenste laag is gemaakt van een gerecyclede polyestermix. Strenge hygiënemaatregelen bij de productie garanderen de kwaliteit en zuiverheid van ons eindproduct.

Kenmerken en specificaties

Gewicht 0.91 kg
Materiaal Recycled Poly Luxe Cire
Kenmerken buitenkant

Rits aan de voorkant 2 ritszakken Elastische manchetten Verborgen rits naar privacycapuchon in nekkussen *Jack kan met druksluiting worden omgebouwd tot nekkussen

Hoe wij meten

Kunnen we u helpen?

Email ons Send

Bel ons +32 25886818