De meeste bestellingen van voorradige producten worden verzonden zodra uw online aankoop is afgerond. Producten worden verzonden zodra ze in de voorraad gevonden zijn, uw betaling is goedgekeurd en het ontvangstadres is gecontroleerd.

 In stock: slechts nog enkele stuks beschikbaar!

TUMIPAX Preston Omkeerbaar en inpakbaar jack TUMIPAX Outerwear

€ 245,00

Productbeschrijving

Stijl: 136296-9544

Dubbelzijdige lichtgewicht warmte: dit donsjack is omkeerbaar met een coole camouflageprint aan de ene kant en een effen kleur aan de andere kant. Dit jack met een waterbestendige buitenlaag is gevuld met dons en biedt het beste van de innovatie van TUMI: met een verborgen zak in de kraag verandert u de jas gemakkelijk in een reiskussen (patent aangevraagd). Eenvoudig in te pakken voor op reis. Verkrijgbaar in de herenmaten S - XXL. Geïmporteerd.

Het dons dat we gebruiken voor onze TUMIPAX Outerwear-collectie is nu nog dichter, met krachtig gerecycled dons (RENU:700+) voornamelijk afkomstig uit afgedankt beddengoed. De buitenste laag is gemaakt van een gerecyclede polyestermix. Strenge hygiënemaatregelen bij de productie garanderen de kwaliteit en zuiverheid van ons eindproduct.

Kenmerken en specificaties

Gewicht 0.558 kg
Materiaal Nylon
Kenmerken binnenkant
  • 2 open zakken
Kenmerken buitenkant
  • Rits aan de voorkant
  • 2 ritszakken
  • Elastische manchetten
  • Verborgen rits naar privacycapuchon in nekkussen
  • Jack kan met druksluiting worden omgebouwd tot nekkussen
Hoe wij meten

Kunnen we u helpen?

Email ons Send

Bel ons +32 25886818