DE DOCU-CAMPAGNE

Built for
the journey

Onze wereldwijde campagne vertelt het persoonlijke en professionele verhaal van vier wereldbekende professionals uit de sport- en entertainmentwereld, die de toepasselijke bijnaam ‘de TUMI Crew’ hebben gekregen.

Shop nu

Verhalen van onze gewaardeerde TUMI Crew

‘Ontworpen voor de reis’, onze campagne in documentairestijl, gaat deze herfst in première en bestaat uit korte video’s over veerkracht, over beschermen wat écht belangrijk is en over het streven naar uitmuntendheid. We krijgen een inkijkje in de levens van profvoetballer Son Heung-min, singer-songwriter Gracie Adams, acteur en muzikant Anthony Ramos en McLaren F1-coureur Lando Norris.

De visionaire reiziger: Lando Norris

In deze vierde en laatste aflevering van de ‘Ontworpen voor de reis’-campagne zetten we de nieuwste TUMI | McLaren-collectie met CFX-koolstofvezel in de spotlights, tegelijkertijd met de F1-coureur van McLaren Lando Norris die zijn visie op de toekomst met ons deelt.

Lando Is Driven
Lando is gedreven

De vooruitstrevende ideeën van Lando sluiten goed aan bij de TUMI | McLaren-collectie met CFX-koolstofvezel, die is gemaakt met innovaties uit de mode, lifestyle en technologie.

Shop de collectie
Premium Material
Premium materiaal

Onze exclusieve CX6-koolstofvezel is lichtgewicht, maar heel sterk, voor uitzonderlijke prestaties tijdens uw reizen.

Shop de collectie

De TUMI | McLaren-collectie met CFX-koolstofvezel is ontworpen met uitzonderlijke kwaliteiten. De producten onderscheiden zich met premium materiaal en hoogwaardige prestaties, die u nodig heeft voor de race naar uw volgende reis.

De volledige TUMI Crew

De verhalen van onze crew laten de geliefde collecties van TUMI zien, met nieuwe, innovatieve materialen en designs die staan voor kracht, schoonheid en hoogwaardige luxe. Net als onze Crew.

Son Heung-min

Hij is er klaar voor om al zijn reizen een nieuwe impuls te geven met onze iconische 19 Degree Aluminum-collectie. Denk aan reizen voor tours, reizen terug naar huis en meer.

Gracie Abrams
Gracie Abrams

TEGRA-LITE is duurzaam en gemaakt van gerecycled materiaal. Met innovatieve technologie en bestand tegen een hoge impact. Dit is belangrijk voor haar wereldwijde tournees.

Anthony Ramos
Anthony Ramos

Dankzij de onmiskenbare veerkracht van TEGRA-LITE kan hij alles wat hij nodig heeft veilig meenemen in duurzame koffers, zowel van als naar Puerto Rico.

Lando Norris

De TUMI | McLaren-collectie met CFX-koolstofvezel is gemaakt met lichtgewicht, zacht materiaal dat toch heel sterk is: precies wat een coureur nodig heeft.